Monday, January 12, 2009

Sakit nyer hati aku !!!!!

pagi-pagi dah panas hati..

aku sakit hati betul pagi ngan perangai budak2 ni. lain org suruh lain plak dia buat. bikin panas jer.
pagi ni ader in-house training, so aku kene minta budak technician tolong setup projector & laptop. ni prosedure biasa kalu ader training.
Kul 12 mlm tadi aku call ingatkan setup tu. aku dah cakap jgn pakai canon nyer projector pasal setting dah tak betul. aku ingat kan sume dah settle. alih2 pagi tadi aku tgk dia org setup gak projector canon tu.. naik hangin ler aku. dah le org suh "on" kan benda alah tu jam 8.00.. aku dtg jam 8.40 tak on-on lagi.
kalu malam tadi aku x call bgtau aku xder ler hangin cam ni. rasa nak lempang jer muka sekor-sekor.susah tul kalu keje ngan org Pandai ni..

aku panas nie... arrggghhhhh..

2 comments:

school of thoughts said...

sabarlah sayang... mmg biasa benda mcm ni berlaku. been tehre, done that. ahaks.

SuhailaJohanBokhari said...

Biasalah tu... kekadang diorang ingat orang next shift akan buat, lepas tu ornag yang next shift tu ingat orang sebelum tu dah buat, jadi bila tak communicate jadilah macam ni... Sabar...moralnya tanamkan sikap bertanggungjawab lebih sikit kat diorang yang kurang sikap ini.