Wednesday, February 4, 2009

arghhh

arghhhh...menggongggg..aku bengang giler ngan hamba allah sorang ni..kejenyer menjawab jerr.

senario:

aku: esk pegi cari keje lagi ker?
hamba Allah : tgk lah kalu rajin..
Aku: Kalu Malas
Hamba Allah: sakit kaki ku

adusss...darah tinggi, sakit jantung..sume ader.rasa nak lempang pon ader..

aku yg bengang

10 comments:

the elf said...

sabar..sabar.

school of thoughts said...

aku kurang phm la...

school of thoughts said...

eh, jap. mana template cantik ko?

aYu said...

nim,
memang aku tgh sabor nie!!
kalu x aku dah halau jer kuar umah aku.. nasib badan

aida,
aku nyer template tu dah aku remove.pasal kat opis dia x full load template. bunga ilang (^_^)

liyana said...

tenang2..hihi

Nifty Angell said...

mcm knal jer spe hamba allah tue...
;p

Cik Yana said...

sabar2..mcm kenal jugak hamba allah tu..anyway nak inform yg cik yana nye url dh tuka..hehehe..tul la..panjang sgt..url baru: www.cik-yana.blogspot.com

hedgebeewhy said...

sabar itu half from iman!!

SuhailaJohanBokhari said...

Yu, kita kan dah joint aerobic class so release masa tu tak lah tension sangat nanti. Lepas tu ikut cakap cikgu tarik nafas... lepas...tarik nafas... satu kali lagi... ok?

aYu said...

tarik lepass..tarik lepassss....arrrr opssss terlepas plak..hihiihiiii