Monday, February 9, 2009

Ikan Bakar

aku pon nak kongsi gambar makan ikan bakar gak..heheheheee
tp gambo masa makan xder org yg sanggup snap sume dah kebulur lapor last makan masa kat gunung ledang.. iskk iskk isskkk..
jurugambo pon lapor siot..(kene reduce bayaran utk jurugambar ni).

p/s: nanti aku post kat gunung ledang lak hihihihiii

4 comments:

school of thoughts said...

bila ko gi ledang ni? apsal tak cakap? leh aku ikot... umah naza dkt je dari situ

aYu said...

aku dah pegi lama..masa CNY ari2.
xmandi pon cos dah potong stim resort dah penuh..sakit jiwa tul..
tapi aku akan pegi lagi tp dengan perancangan yg rapi..wei ape kata kita wat trip pi saner..huhuhuhu

the elf said...

mana ikan bakar nye?

arghzernol said...

hehehehe... ikan bakar aku yg menjadi mangsa terbakar lg bergaya hehehe...