Saturday, April 18, 2009

sedey

aku sedey..
nape?
aku dapat tahu contract aku kene extend lagi 3 tahun (*~_~)..
mmmm nampak nyer boss aku x berpuas hati dengan kerja aku selama ni..
maybe pada pandangan kaca mata boss aku.. aku x perform lagi atau pon x mencapai standard paiwaian yg telah ditetapkan.. ataupon boss aku tu memang x suka kat aku..

kerja bagai nak mampossss..alih2 x dpt " taraf pekerja tetap"

..sEKIAN..

4 comments:

school of thoughts said...

AYU!! Kesian kat ko... kejam la diorg ni... Yang tak buat keje, tgk internet je, dapat lak permenant. MOTIF???

aYu MaCCa said...

aku xder kabel babe..

YaTiE said...

x per sabo ayu.. ada rezeki x kemana.... insyaAllah
sooner or later....

corneamelayu said...

jiran yg mana surfing je keje bleh dpt permanent tu?...