Thursday, June 25, 2009

hari yang panasss..

aku sangat bengang hari ni..
pagi2 lg staff kat penang sentral call tanya pasal resume budak mane ntah. seingat aku, resume ni dah pass ke org atasan(org yg bertanggungjawab ler..bukan HR).
tapi dia cakap org atasan ni xder terima resume tue..masa tu aku okey jer..
aku ckp nanti aku call org atasan tu tanya..so aku call ler..
dia boleh cakap dia xterima pastu boleh salah kan aku lak hilangkan resume tue..
mana aku nak ingat nama penghantar nyer..cos keje aku bukan terima resume..
banyak lagi keje kene Pikir.
apesalahnyer cakap elok2.."awak cari dulu atas meja saya.."
ni tak terus marah2 x tentu pasal..siap suruh aku confess lagi kat staff yg hantar resume tu aku dah hilangkan.. WTF!!!
aper nie..dia buat aku cam x bertanggungjawab..
aku tahu ler lu tu boss!!
cari punya cari memang aku dah bg kat dia dan resume tue ada dlm longgokkan resume lain.
memang fcuk arr...

3 comments:

AWAN.BIRU said...

rilex yea. dah jumpe puwn. dye memng mcm tue. hihi. bak kate mr. M... sound la balik. huhu.

aYu MaCCa said...

babe..nie masuk bab intergriti nie. huhuhuhuu

FdausAmad said...

Gua nk jemput mkn kenduri kt blog gua..
ikut baca doa skali pun takpa..