Wednesday, June 17, 2009

macam mane nak cite ekk..

okey,

mmmmm...tadi aku attend training, so adelah part kenal2 diri.biasa lah kan 1st jumpa ngan org baru..
so aku tanya arr brother ni..nak panggil Nama ker, En ker or abg..
pastu ader plak hamba allah nie m'yampuk..ayat dia lebih kurang cam nie..
"xyah lah nak panggil2 abg nie..just address by name jer."lain2 ayat yg kuar kat mulut dia aku dah xdengar lagi..malas nak ambik port dah!!!
nasib baik aku dah xgroup ngan dia..
cilanat betoi..

tu 1 hal..ada lagi 1 hal..
masa makan pagi, kitaorg nie biasalah makan ngan geng (ramai staff semasa kat training td)
dia boleh plak sound kitaorg..
"you all semasa ni makan geng2 you jer..cubalah mix around skit"
cisss berani dia cakap camtu memang bedebah tol..memang dah kitaorg cam2. terima lah.
xkan baru masuk class kitaorg nak terus mix ngan org yg xdikenali..mesti ler kene observe dulu org cam mane..arghhhh

sekian, teriama kasih
dr aku budak kg, engkau high class nyer society

5 comments:

Peri Ungu said...

kita tau sapa.. HT la tu kan??? kasi penampar skit kat dia

Anonymous said...

nak join gossiping!hihi

corneamelayu said...

mix around eh?...kalau terer sgt apasal tak bleh nak mix dgn geng kg mcm kita ni?>....high class la sgt...tampar selaju 348kmj baru dia tau

golden girls said...

nak sibok2 leh x?
HT tue sapa?
High Tea Ka??

aYu MaCCa said...

abg pojie: tuler pasal..ari2 duk depan PC tu x kejung ker? agaknyer dia mix around ngan PC dia jer..wakakaka