Wednesday, August 26, 2009

sejarah

mesti korang t'tanya mana aku dapat nickname ayumacca kan..huhhuuhhuu
sebenarnya MACCA tu adalah pakcik nie..

Steve McMaNaMaN a.k.a MACCA

masa aku skool dolu2... aku memang minat gile kat mamat nie (Zaman2 nie David Beckham tengah menjadi gilaan ramai awekzz..).. sampai sanggup aku letak nama ayu mcmanaman(wakakakakaa lawak gile siot..) lagipon kitaorg lahir pada bulan yg sama iaitu February..hahahahahaa i like (^_^).. sume buku rujukan aku mesti letak nick nie. dah jadi 1 k'mestian utk tulis di buku.

dia ni ex-player Livepool, Real Madrid (antara player England yg terawal main kat luar liga english)..pastu Manchester City...pastu aku dah tak tahu dia main ngan team maner dah..ntah idup ntah idok..

so sampai skarang ler aku dok guna nick nie..rasa cam ngam lak nama dia ngan aku..huhhuhuu perasan lagi :p

Adeq /Jacqueline slalu panggil aku ayuMacha,.. yg ni lagi haru.. huhuhuhu adeq i miss u much (~_~)

5 comments:

Intan ~ Nur Azlina said...

hahaha.. aku tau sejarah itu... masa tu gile bola x hengat. Dh le world cup... gigih tgk bola ko tu..... :-)

Nifty Angell said...

huhuhu... ayu.. jgn mare...
"macha" 2 sbb adik join ramai "kelly ng" msa kt cni dlu..
n ble pggl macca, mcm pggl Mekah plak... so, decide tukar 2 macha.. ;p ala2 puak ke-zamir-an plak... wakakka

aYu MaCCa said...

intan: memang masa tu gile bola. siap leh bet ngan wak lagi.. huhuhuh anyway dia hutang belanja MCD ngan aku.

adeq: tu simptom2 adeq ler tue.. wakaakakaa

corneamelayu said...

ooooo..baru gua tau...dulu gua minat gak dgn stail mamat mcmanaman ni....tapi sejak dia join madrid, terus tenggelam...

Ina Harun said...

igt tak time aku terkootorkan gmbr maacca dlm paper tuh...hehe...sori...