Friday, January 1, 2010

New gadget for 2010

Salam tahun baru...

sebenarnya ku dah lama mengidam nak pakai laptop mini ni.. sejak laptop Toshiba ku beterinya dah kong dan juga asyik hang jer...lagi satu laptop tu xder wireless..yup model lama punye...lagipon mini laptop senang nak wat pi mane2..huhuhuhuhu

semalam 31 dec 2009..ku gagahkan juga poket ku yg agak-agak kering ni utk ambik sebijik mini laptop.. actually nak beli HP (macam jac punyer) tapi tak jadi..
survey punyer survey..call abg pojie..turun naik plaza low yat last2 ku ambik gak mini laptop brand Lenovo..harganye pon okey ^_^ . Mini ni ada 4 versi... ku berkenan ngan yg purple n hijau..

**yang sebelah kaler ijau tu ku xjumpa.. maybe ni versi US..

jadi..ku buat keputusan ambik yg nieeeee.... ^_^

my new gadget : Lenovo S10-2 Limited edition (sea flower violet)

ni jugak advance birthday gift... from me to myself..hahahahaaaaa.. So tahun ni kene keje keras lah pasal awal2 tahun dah berbelanja besar..

ku wishh yang nieee...

:p


sekian.... selamat tahun baru.. 2010

6 comments:

Nifty Angell said...

sumer kaler cun ayu... adik suker....

Peri Ungu said...

sweet!!

aYu MaCCa said...

adeq:tau takpe..naik pening nak pilih design..hehehhee

Peri: TQ..TQ..

school of thoughts said...

ko dah beli? belikan aku satu... berapa sen ni? heheheh...

corneamelayu said...

dah beli menatang laptop baru ni, rajin2 la update blog ye...

aYu MaCCa said...

baiklah..